Home / Geld lenen zonder BKR check

Geld lenen zonder BKR check

U bent op zoek naar een mogelijkheid om geld te lenen zonder dat uw kredietwaardigheid gecontroleerd wordt. Gelukkig voor u is dit tegenwoordig prima mogelijk. Het is wel belangrijk om te weten dat geld lenen op deze manier vaak wel wat duurder uitpakt. De geldverstrekker loopt namelijk een groter risico, omdat er geen BKR controle wordt uitgevoerd. Het ontbreken van deze check resulteert doorgaans in hogere rentetarieven. U ontloopt dan echter wel de controle van uw gegevens en de lening zal u niet geweigerd worden.

Online eenvoudig en snel een lening afsluiten

Het internet heeft alles eenvoudiger gemaakt, ook het afsluiten van een lening. Vanachter uw computer kunt u namelijk binnen enkele minuten een kredietaanvraag indienen bij één van de vele aanbieders. U vult uw persoonlijke gegevens in op de website van de aanbieder en geeft aan welk geldbedrag u wilt lenen. Probeer dit bedrag zo laag mogelijk te houden, want hoe meer u leent, hoe meer u uiteindelijk ook terug moet betalen. Ook betaalt u meer aan rente terug naarmate u meer geld leent.

Een minilening afsluiten

Geld lenen zonder BKR check kan in de vorm van een minilening, ook wel minikrediet genoemd. U kunt bij dergelijke leningen tot een paar honderd euro per keer lenen. Hierbij vindt geen controle plaats bij het Bureau Krediet Registratie. Deze minileningen dienen wel vaak op korte termijn weer afgelost te worden, dus houd hier rekening mee. Dit is wel een prima oplossing wanneer u bijvoorbeeld net een kleine periode moet overbruggen voordat uw salaris wordt gestort. Het aanvragen van dergelijke leningen duurt maar een aantal minuten en is dus razendsnel.

Geld lenen van vrienden en/of bekendengeld lenen zonder BKR fam

Geld lenen zonder BKR check is ook mogelijk bij vrienden en/of bekenden. Zij kennen jou en weten of je betrouwbaar bent. Je kunt dan goede afspraken maken over het te lenen bedrag, de te betalen rente en de terugbetalingstermijn. Het is wel verstandig dit vast te leggen in een contract, zodat beide partijen weten wat de afspraak is en er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan. Heb je vrienden en/of bekenden die je vertrouwt, dan is dit een prima oplossing voor een lening.