Home / Geld lenen zonder BKR toetsing 5000

Geld lenen zonder BKR toetsing 5000

In tijden van crisis, zoals nu het geval is met de economische crisis, is het een lastige kwestie om geld te lenen bij banken en financiële instellingen. Zij hebben hun geld namelijk ook hard nodig en lenen het daarom niet zomaar uit. Vaak is hier een zogeheten BKR toetsing mee gemoeid, wat betekent dat er een check wordt uitgevoerd naar de kredietwaardigheid van de persoon die een lening af wil sluiten. Mocht u een negatieve BKR registratie hebben, dan betekent dit tegenwoordig vrijwel altijd dat de lening u geweigerd zal worden.

Soms komt u er echter niet onderuit en heeft u extra geld nodig om aan uw lasten te kunnen voldoen. De reden voor de aankoop is niet van belang, u wilt geld lenen zonder BKR toetsing. Wilt u bijvoorbeeld 5000 euro lenen, dan is dit bij banken en financiële instellingen vaak een gevoelige kwestie. Toch is het voor u mogelijk om aan dit bedrag te komen, zonder dat u een BKR toetsing hoeft te ondergaan. Daar bestaan tegenwoordig zelfs meerdere mogelijkheden voor.

Minikredieten afsluiten geld lenen zonder BKR toetsing 5000

Een voorbeeld van zo’n mogelijkheid tot 5000  euro lenen is door minikredieten af te sluiten. Deze kredieten zijn tot een paar honderd euro, maar u kunt uiteraard meerdere minikredieten met elkaar combineren. Dit is niet altijd een aanrader, omdat deze soort leningen vaak ook weer binnen een korte termijn terugbetaald moeten worden. Beschikt u op de korte termijn toch over het genoemde bedrag, dan is deze optie uiteraard wel mogelijk.

Lening afsluiten via het internet


Ook via het internet is het mogelijk om geld te lenen zonder BKR toetsing (bijvoorbeeld 5000 euro). Er zijn bijvoorbeeld particulieren die hun vermogen uitlenen, waar u voor zou kunnen kiezen als u een dergelijk geldbedrag wilt lenen. Het fijne hieraan is dat u de BKR toetsing ontloopt en dat u specifieke afspraken kunt maken met de persoon van wie u het geld leent. Met banken en financiële instellingen onderhandelen over het rentetarief en de voorwaarden is er niet bij, maar wanneer u particulier een (groot) geldbedrag leent, is dit wel degelijk een optie.