Home / Soms is direct geld nodig

Soms is direct geld nodig

Uw kleine neefje is jarig, hij wordt vandaag 10 jaar. U krijgt dit weekend gasten te eten en moet nog om boodschappen. U heeft lekkage en dit moet direct gerepareerd worden door een lokale vakman. U gaat op bezoek bij uw tante die 150 km verderop woont, maar er zit geen benzine meer in de tank van uw auto. Er kunnen talloze redenen zijn waarom u per direct geld moet lenen. Heeft u vandaag geld nodig, dan is de reden eigenlijk niet van belang: u wilt gewoon direct het geld op uw bankrekening, zodat u de gewenste uitgave kunt doen.vandaaggeldnodig

Heeft u regelmatig direct geld nodig?

Als u op regelmatige basis direct geld nodig hebt, is het wellicht verstandig om een doorlopend krediet af te sluiten. Het nadeel hiervan is dat deze niet direct af te sluiten is, maar heeft u het doorlopend krediet eenmaal afgesloten, dan kunt u altijd (tot een bepaalde limiet) geld opnemen. Stelt dat u een doorlopend krediet heeft van vijfduizend euro. U heeft op dit moment tweeduizend euro opgenomen en kunt dus nog drieduizend euro opnemen. Wanneer u vandaag behoefte heeft aan geld, bijvoorbeeld duizend euro, dan kunt u dat gewoon opnemen.

De komende tijd kunt u aflossen op uw doorlopend krediet, waarbij u de afgeloste bedragen gewoon weer op kunt nemen. U betaalt alleen rente over het geld dat u heeft opgenomen van het doorlopend krediet. Het voordeel van deze vorm van geld lenen, is dat als u vandaag geld nodig heeft, dit ook gewoon te regelen is. U hoeft dus niet elke keer opnieuw een lening aan te vragen, maar kunt geld opnemen als dat u zo uitkomt.

Een minilening afsluiten


Een veel gebruikte manier van direct een lening afsluiten, is door een minikrediet aan te gaan. U kunt daarbij eenvoudig via internet een bedrag tot zo’n €750,- lenen. Eigenlijk is het zo dat u op deze manier binnen tien minuten geld kunt lenen. Deze lening is dus enorm snel te regelen, wat erg voordelig voor u is. Er gaan immers geen paar dagen meer voorbij waarin u moet wachten op het akkoord voor de lening, maar u ontvangt het geld vandaag nog. Een bijkomend voordeel van het minikrediet: er wordt geen BKR check uitgevoerd.