Home / Nu geld lenen

Nu geld lenen

U heeft direct geld nodig voor een onverwachte uitgave en daarom wilt u direct geld lenen. Gelukkig is daarvoor altijd een passende oplossing te vinden. Zo is er bijvoorbeeld het minikrediet, waarbij u binnen een kwartier een paar honderd euro kunt lenen. Deze kredieten zijn eenvoudig af te sluiten en u heeft het geld snel op uw rekening. Kiest u voor deze manier van nu geld lenen, dan moet u vaak ook snel weer deze lening aflossen. Daarom is een minikrediet voornamelijk geschikt als u een korte periode wilt overbruggen. Bijvoorbeeld als u uw salaris pas over een paar dagen gestort krijgt en geen geld meer heeft voor de wekelijkse boodschappen.

Doorlopend krediet afsluiten

Heeft u op regelmatige basis behoefte aan het direct lenen van geld, dan is het wellicht verstandig een doorlopend krediet af te sluiten. Bij deze leenvorm is het namelijk zo dat u geld kunt lenen wanneer het u uitkomt tot een afgesproken bedrag. Heeft u op een bepaald moment weer geld nodig, dan kunt u dit direct regelen via het doorlopend krediet. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u opgenomen heeft.

Het is bij een doorlopend krediet wel zo dat het eenmalig wat meer tijd kost om dit af te sluiten. Maar als u regelmatiger geld wilt lenen dan is dit een passende oplossing. Nu geld lenen is dan niet direct een optie, maar zal dat voortaan wel zijn zodra u het doorlopend krediet heeft afgesloten. U kunt namelijk wanneer u wilt geld lenen, dus ook als dat per direct nodig mocht zijn.

Groot bedrag of klein bedrag

Wanneer u een klein bedrag wilt lenen, is de eerder besproken minilening een goede oplossing. Dergelijke leningen kunnen met redelijke snelheid worden verzorgd. Dit gaat, zoals aangegeven, vaak om bedragen tot een paar honderd euro. Wilt u direct geld lenen, maar gaat het om bedragen van meer dan duizend euro, dan is een minilening vaak niet de oplossing. Ook is het dan niet mogelijk om per direct geld te lenen. Voor leningen van grotere bedragen is vaak een andere leenvorm nodig en wat meer geduld voordat het geld op uw rekening staat.